dimecres, 22 d’octubre de 2014

Dimarts 21

La tarda de dimarts la vam dedicar a entrevistar i enregistrar les històries de vida dels testimonis dels nostres companys.
Un grup comptava amb la col·laboració del Xuexian, un noi d'origen xinés de 17 anys, cosí del nostre company Guang. La seva història és i serà molt  diferent a la nostra.
Vam sortir del centre i ens vam situar en un petit parc que hi ha per aquí a la vora. Allà li vam fer l'entrevista. El noi va parlar amb claredat sobre la seva vida curta però a la vegada no del tot fàcil. Un dia va arribar a casa i li van comunicar la notícia que aviat hauria de refer la seva vida en un país nou, amb diferent llengua, tradicions, costums, religions, clima i gairebé sense ningú: només els seus avis.
Ens va explicar la seva visió d'aquella situació, com vivia allà, els seus sentiments i emocions i també com la seva visió del futur cosa que ens va fer pensar a tots amb el que va dir. "Tindria un xale, una dona guapa, un cotxe espectacular i no assequible per tothom i per ultim un compte bancari amb més de sis zeros." Tot era material i no va parlar sobre la seva felicitat o la seva situació sentimental i familar.
La meva opinió sobre això és que en aquest aspecte no és prou madur i no es conscient del que diu i encara ha d'estimar algú perquè sàpiga que el més importat no són les coses materials. Respecto la seva opinió, ja que pot ser que per els nostres costums o religió no pensem de la mateixa manera però, com he dit abans, respecto la seva opinió.

 L'altre grup on nosaltres ens vam incorporar quan havíem finalitzat el treball amb el Xuexian comptava amb la col·laboració d'en Mazin. En Mazim és un home gran, iraquià, amb una interessant història que tothom hauria d'escoltar. 


Clara B

Es mostra 20141021_155134.jpg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada